Wednesday, March 05, 2014

masa untuk istiqomah dalam beberapa perkara.

salamz~





harini ni tertido awal, so terbangun tgh malam,
ntah macam macam fikir smp x ley tidur.
sementara tu buat jugak solat tahajud sebab dah lama x buat..
pastu macam macam fikir, muhasabah diri jugak...
kenapa susah sgt nk g umrah ni, plan2 ada je x jadi... pastu fikir balik,.. mungkin ada yang x kene pada diri aku dan suami..
aku pon jarang buat solat dhuha, last year pon boleh kira dgn jari je, baca quran pun kadang2 je, tu pon lepas mgrib je, lepas subuh tidur balik... hmm..
pastu solat subuh pun dah nak dekat2 hujung kul 7 baru bangun.liat betul aku dgn suami...nth, mungkin ALLAH nak suruh baiki diri ni dulu sebelum pergi..
x pakai stokin.
x pakai handsock...
dan macam macam lagiii yg x sempurna pada diri ini.
semoga istiqomah lepas ni. insyaallah.. :) :)






No comments:

There was an error in this gadget