Thursday, December 29, 2011

year end sale!!!

salamz~~



LOVE LOVE LOVEEEEEEE
the sale at Malaysia.

banyak sangat celebration, menyebabkan byk sale.heheh.luv u!
especially kat jhr ni jugak sebb byk sopin compleks.
tapi pusing2...sampai 6 mall, x dapat jugak apa yg dicari...
hehehehee

setakat window sopin dah.
nanti balik KL, round lagi....tmpt yg sama n compare harga. pastu baru beli
agak2 nya ...cukup x duet nak survive bulan ni???
macam nak dekat abes je....huuuuuuuu :(

:(

i nid more money pls!!
nak melancong lg ni..harap2 pasni boleh dpt cepat2 duet dividen ASb.
PLSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssssssssss!!!!!!!



thank you.
arigato gozaimas
syukran!

bye bye







Wednesday, December 21, 2011

This age.

salamz~






hey!!

i just turned 25 on 16th december!
i always want to live this age. (dulu la time kecik2)
when it hepens, i have no idea wat to do.


but..............

the memory in 2011 was just AMAZING!!!
i want to live it again~ ~!
kawan2 pun ramai yang nak kawen dah tahun depan.
mee??
im still looking for the right one.
biar la lambat pun, asal x salah pilih orang.
tapi..25...

MUDA AGGGGGG!!!! hahahahhahaa! :) :)

Allah knows wats best for me. n insyaallah that person will come.
rasa cam x percaya ada jugak ni.

kalau nak kira2,...errrr....
mistila kene kawen jugak before 30 kan.
cam takut pun ada, sebb we dont know who the person is.
and excited as well.

so. just gota be prepare whatever the outcome is.
wallahualam.

so......... my birthday wish isss....



dot..

dotttt...

dotttttt.....

(rahsiaaaaa)))))))
hehehheee







Saturday, December 17, 2011

sunway lagoon wit d kids!

salamz~~




wahhh......
penat penat!!!!
dah lama x jerit kuat2. huhuhuhuuu


love
love loveeeee


tapi still x dapat masuk dlm rumah hantu.. huuuuuuuuuuuuu
sedey sedey! dah lama nak masuk.tapi budak2 ni semua x berani.huuuuuu~~~
sebab diorang tgk iklan..ada pocong tu kejar sampai exit door.
( mmg scary pon ) - mayb next time nak kene ajak taf guys utk temankan saya kot! uhuk

;(

;(


xpela.anyway we still had soo much fun before it rain! heheehhee





pastu mkn steamboat kt flamingo sebelah sunway tu je klo korang nk g.
bes~ abes sen.!

daaa~~ lalalaaa






Thursday, December 01, 2011

puisi cinta... :)

salamz~








Aku pasti punya masalah
Tiap kali ingin menulis puisi buatmu.
Entah kenapa, kuasa cintamu lebih hebat
Dari kata-kata yang akan terkeluarkan.
Saat itu langsung aku setuju yang dirimu satu.
Dan hari ini kau menjadi isteriku.

Ampunkan aku kalau aku pernah berkasar,
Ampunkan aku kalau aku pernah mengherdik,
Ampunkan aku kalau aku pernah menjerit,
Ampunkan aku kalau aku pernah terpekik, melolong,
Isteriku, percayalah sebabnya ialah kasih dan cinta.

Akan ku jaga kau seperti ku jaga diriku sendiri,
Memang hidup itu tidak pernah ada jaminan keselamatan,
Bahaya, ancaman di mana-mana
Tapi selagi kau dalam dakapanku,
Aku berjanji akan menjagamu
Setiap saat dan waktu,
Setiap siang dan malam,
Setiap guruh dan hujan,
Setiap panas dan terik,
Setiap nafasku.

Aku sering menadah telapak tangan,
Dan memohon pada Tuhan,
Agar kau, bukan sahaja kau menjadi isteriku,
Tetapi menjadi isteri yang disayangi Allah Ta’ala

Isteriku.
Selamat datang ke hidupku,
Selamat menjadi isteriku.
Selamat menjadi ibu pada anak-anakku kelak.
Selamat menjadi menantu ibu bapaku.
Selamat menjadi adik dan kakak pada adik-beradikku.
Selamat menjadi keluargaku.
Selamat menjadi pelengkap hidupku.
Selamat menjadi separuh dari aku.





besnya kalau dapat suprise macam ni on your wedding day~.
i loveee~~~~~

hikhik..




There was an error in this gadget