Thursday, October 15, 2009

Sedey giler cuti x dapat APPROVE!!~~~ ;((

salamz~~~~

TADI...i finally got the courage to see my bos and submit my leave form.
Semalam dah bagi dah, tapi dia suh pikir masak2, cuz im still on prob la..bla bla bla..........

So petang tadi before lunch i bagi letter tu..


jeng jeng jeng



.....................................................................


................................................


......................................


.......................


............


......




X DAPAT APPROVAL LAAAAAAAA


sedey giler.
dah la dia panggil 3 orang dlm bilik tu, cam buat meeting lak..
haishhhhhhhhhh

gilo ke apo jang.

tapi yg aku sangat2 malu sebab, first aku bg reason x jumpa my dad arnd 3 month dah, pastu HR tu cakap, u said ur father just come back for raya haritu
(sebab raya haritu pon aku mtk leave seminggu= 3 days la) for an unpaid leave.

MALU GILERR2.........all that pop out of my mounth is OPPSSSS
WTH is that Opppss.????

adoiiiiiii~~
nampak sgt pekerja yg ske temberang, semata mata nk dpt cuti.
eeeeee malu ngn diri seniri..
haishhhhh


lagipon aku mtk cuti 12 hari~
yela...nak g overc ma, mana leh kejap2 je,
family g sana 1 month, aku g sana 12 hari ckp ar.
tu pon semua aku citer tu............then diaorng membebel2 pasal aku still on prob, then sapa je yg nak cover position aku?? dah la lama..
how seryes r u about ur job?? what is on ur mind???? is this leave importnt???
n on and on about aku ni the first person yg mtk cuti lama2 while on prob (malu siottttt)....
pastu HR tu ungkit balik time aku interviu dulu (cakap u know wat la kan)



aku rasa cam xdela pentng sangt position aku kot..........
(sapa2 je leh take over) hurmmmm...............malasnyeeee
seryesly rasa nak quit!!!! drp kene fired bek aku quitt~~~



AAHhh~~~~~~depress nyeeee~~~
xtau nk wat camana. tinggal sorang ke??? hurm~~~~
diorng yg len sumer dah wat visa.
cian aku..



sedey

sedey

sedey



wuwu


;((



10 comments:

Huda said...

sedih2. ingat lagi mereka kat intrview ko eks. huhuhu
sabar ye~

apiz-rage- said...

huh...sbr shima me..
adat bekerja tu..rileks okey!!

izue said...

family nk pegi kt tempat bapak ke??

hm..sabar2. dugaan tuh..mungkin ade hikmah ke??mane kite tau kn..heee

-syim- said...

huda : aah...siot je, siap blh ungkit2..hishhh

apiz : tgh sabar la nih.. redha jela.
nak buat plan la nanti time family xdok.

izue : aah.adik2 semua nk men snow, thats y la nk g ujun taun ni.wuwu..maybe bkn rezeki aku lg...huuuuuuu

jon hafkian said...

cik syim...ko nye plan ujung thn tu ak rs xble terima la kalo OZ.

mana ada snow kt OZ time ujung thn.summer pe time tu.....

oh,ko cite ni plan thn ni ek?haahah...silap

-syim- said...

ni plan lain la....

yg oz tu saje jengjalan je....xyah snow xpe.
huhu..
sedey2

FdausAmad said...

Beb,
Gua nak ajak lu datang lepak blog gua.Rilek rilek.

selambe..

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

ko mmg...
aiyaaa
berani gler mntk coooti
huuuu

gwendalvonlee said...

keje la shima...! asyk nk cuti jer nih

-syim- said...

firdaus : ye ye dh singgh

elya : harus beranikan diri n tebalkan muka...;p

noi : keje aku sentiasa siap, sebb tu berani mtk cuti. ( pekerja yg rajin)
huahuaa..oppsss riak plk
;p

There was an error in this gadget