Sunday, December 29, 2013

dulang hantaran untuk disewa 2013 KL/Selangor

salamz~~


hi all...

dah lama dah nak buat ni, tp baru sekarang ada masa nk post about it.haha. memandangkan mendapat sambutan, so saya pun nk buat promosi sikit la.
actually ni dulang hantaran masa tunang tahun lepas... mama dah siap hias2 semua dah..
so daripada dibiarkan x tentu arah kat rumah tu, saya bercadang nk sewakan aje....

murah je...

semua sekali dulang = 9
hiasan  = white + green. tp kalau u nak ubah, sila buat sendiri.tp sebenrnya x yah ubah apa2 pun, just ubah kaler polistrin je...hehe. korang cuma perlu beli polistrin sendiri dan lekat kat atas dulang tu n hias sendiri, saya cuma sediakan dulang je tau
satu dulang utk disewa = rm20 
self pick up = subang jaya, selangor.
boleh emel kpd saya = ima4ever@yahoo.com (saya akan balas immediately drp phone)
size dulang =  standard segi empat

saya semua benda DIY ..
sebab nk buat majlis simple2 je, xnak pelamin bagai yg dah cecah paling kurang RM400. huhu.. x sanggup mak. tunang je pun...tp xtaula orng sekarang ni nk pelamin.itu ikut bajet masing2 la kan. :)


ok.. ni gambar dulang tu... sorry, xtau mcm mana nak rotate pic ni..puas dh try.. huhu..






ni contoh dulang yg dah hias... time ni warna pink... bunga2 tu ada lg kot, kalau korang nk pinjam decorate. :)


ok.. ni pulak pelamin mini saya DIY
bantal besar tu sewa kat PKNS shah alam,
yang lain tu sendiri punya,
ada 2pasu bunga kecik, 2 pasu bunga besar (bunga plastik)
kalau korang nk sewa bunga2 kat tepi tu pon boleh, tp cas lain la ye. :)


simple je.. just nice :)

ni dia si tunang, yg kini sudah bergelar suami. hehe.

k tu je..
kalau nak sewa, sila emel ye.
tq






No comments:

There was an error in this gadget