Sunday, September 19, 2010

semakin hari semakin..... =)

salamz..







saya sangat sangat sangat sangat bahagia sekarang.........

"diriku semakin hari semakin ceria"


terima kasih kepada kamu~~~~



eheheeeeeeeee :)

....................................................

...........................


.................



..........


.....

.



Sekarnag rasanya masih belum terlamabt kan nak wish kawan2 sekalian.....
"SELAMAT HARI RAYA SEMUA.......MAAP ZAHIR BATIN"

baru seminggu hari raya....dun wori...ada lagi 3 weeks lagi...
ehe...

~~~With d familia & siblings~~~


Bulan ni duet mmg byk habis.uhu..
"Tahun untuk bagi duet raya kat anak2 buah, cucu cucu, cicit " auwww.....terasa diri semakin muda~~~negeeee

Insyaallah......akan simpan duet banyak2 untuk sesi pelancongan seterusnya.ehe =)

Ke mana kawan2???
Ke MEdan kot. Insyaallah....
Insyaallah juga akan ke Uzbek lagi taun ni....hoooyahh~~~~
harap2 all d plan went smoothly....

=)



B.A.H.A.G.I.A


C.E.R.I.A


H.E.P.I







Thursday, September 02, 2010

ehem3.... :)

Salamz~~~



kamu d sana!!!!!
eheheee........


segannyeee......segannyeee...
ada sorang stalker tu dah taw blog saya!!!


lepas ni kene jaga semua tingkah laku, supaya tidak over.
ihikk ihikkkk.....


flirtyeyess2.gif Batting eyelashes image by mes114

*peace no war*




There was an error in this gadget