Saturday, November 28, 2009

Salam Aidil Adha~~

salamz~~



I hope im making the right choice!!
Maybe its best for me.
I hv 2 believe~~


Salam AidilAdha semua~~
sambut kt Kl je. x berapa meriah sgt. but its not bout the people, its about sacrificing.
Serba sedikit, terdapat kelekaan d duniawi~~
Its gud to repent ourself back to wat we did wrong,
Insyaallah~~






p/s: tgk citer Taubat nasuha tadi, I know i dont say this often, but
terbahekkk la citer tu~~~~
ngeeee =)


p/s : yeyeyy... esok nak mkn prosperity!! i've been waiting for this every yer okeh!sukerrr sesangat.
COUNTDOWN STARTS NOW!!! heheee



Sunday, November 22, 2009

Bergayut Atas pokok selama 3 jam!!!

salamz~~~~


Semalam Adalah hari terbahekk~~~~
kami seramai 10 orng g buat aksi Extreme d Skytrex d Shah Alam.
Challenges Activity sebyk 27 pitstop selama 3 jam~~...ngeee..skt tgn woo ok.!

First2 sampai tu kan, xtau nk g mana, nk warm up cane ek, dahla ade 30 min je, last2 buat je la aksi kanak2 d tgh2 jalan tu..eheheeeee... nak naek kt atas tu ada bus yg mengambil, kalo nk jaln leh gak, tapi x larat kut sebb 3km nak naek atas bukt.. No nooo.. no me!!
heheee..

Pastu atas bus pon leh gedik2 lagi..auw!~~~ ter spontaneously angkt tgn kt mamat cute tgh cycling,upsss...pastu dia lmbai blk, n kwn2 semua nmpk, n ejek2.cesss!!!!

Sampai d sana, ada briefing, n mny more la. Then time pakai safety belt pon cam terus cop kt abg cute kt stu. auww~~~member2 nmpk diorng gelak2 n snap2.cess!!!2x dah kena...iskk...

mmg sangat neves tau, de fist flying fox tu..takut sgt2, sebb dah lama x buat aksi2 sebegini.
masa training siap let go tgn. (berlagak sungguh)
2nd flying fox, cam dah berani sikit la, so memandangkan sy pegng camera, nak tryla buat aksi2 sambil mengambil video diri sendiri masa tgh fly.......heheee..mmg xleh lupa la...*(ok dia pusing smp 360degree) mmg syok giler, sedar2 dah smp kt pitstop n ade satu brother tu kt situ jaga, n x sempat nk Grabb Talii!!!!!!!! n then tali tu dia undur balik, sampai kt tgh2,....aaaHHhhhhhhh malu2!!! naseb xde orng nmpk kecuali Am. iskkk!!!!
Pastu brother tu terpaksa la ambil orng kt tgh2 tu, sambil sengih2..isk3..!!!

pastu menjerit2 kt Am..malu2....!!!!
Tgk2, dia pon sama stail, terundur balik..isk3......buat Malu je Am nih..haishhh...
lalalalaa~~~~

Nak akhir pitstop pon, cam borak2 ngn satu brother kt situ pon kene ejek jugak!!haishhhh~~xleh nmpk orng senng la mereka ini.. Am pon satu, dia leh jerit kat Apek belakang tu sebb diorng cam semnagt skit. kui3...lawak3!!!


KAMI
saya d belakang flying fox!
mereka d sana~~
weeeehuuuu~~~~~


Alhamdulillah, cuaca sangat elok...!!! n cuma drizling sikit2 je.
Mmg berbaloi.!!!! u guys should try it okeh!
wuhuuuuuuu!!!


Tuesday, November 17, 2009

career conflict or what???

salamz~~


Couple of weeks mmg bz sikit, *sopink kut*......
Preparing myself for the upcoming holiday k.
heheheeee
*sonok2*

Last week kan, i have an interview with one of multinasional company la kan.*boleh dikatakan*
saje je, nak bertukar career...huhu
n then tup2......today dia col, I GOT IN!!!
OMGG!!! can u believe it.
dah la soalan killer nak mampos gak la,
Dlm surat ckp HR yg interview, but when i reach there, ada 2 orang jejaka kacak engineer menemuduga saya....AUWw~~~~~~
Mengigil2 la apa lagi, but still maintain cool okeh!

Siap suruh lukis2 atas board pasal FYP( okeh ABC kacang),
n then tetiba tnya parts dalam kereta.......wth??
parts dlm CPU.......wth gak ?????
bile nak kawin la....bla bla bla....
aisey men...


Killer x soalan dier.???haishh...
pastu ade lagila candidate after i tuh, wanting de same position.
( i didn't expect to get in langsung)
erkk!!!

Tapi xtau lagila, sebb dia ckp kene tggu offer letter. nak check background criminal could take 2-3 weeks...erkk????
penjenayah kah aku???
after that baru discuss bile start....hurmm.....

Hopefully not next month la.
Ive been planning for this.
Didn't expect it would come so quickly,
erk!!!


But anyhow, I am very2 thankful...
Alhamdulillah, hamba bersyukur ke hadratmu Ya Allah kerana memberi ku rezeki mu.
Syukran3...

==================@@===================


================@@===================



Quote5.png Everything Happens for a Reason image by Slayer6665_2007

=================@@===================



i believe everything happens for a reason. !!!!

Friday, November 13, 2009

I can do this!!!

salamz~~



Dear bloggerz,

Please be professional, dont be a stalker ok!!


I just arrived home from Ampang. Oh man, that place, 40 min from my house, No wonder la
when i asked my friends 2 come over, they said its far3.....n bla3....
But luckily, I manage not to get lost ( x sesat) ...!!! jarang sekali berlaku dlm idup ni,
selalunye bab2 jalan kt Kl neh, hampeh sikit~~but not todayy!!
hahahhaa(sonok2) thx 2 my friend yg bg direction ye. ;)



Today???

nak citer, but its just to private to share.

muahahaaa...

paling x suke mulut orang bergossip ttg diri saya ok!!

time out.
time out.






but just wish me luck!
thx a bunch u guys,
lap u

Monday, November 02, 2009

express my emotion wif video games~~ ;)

salamz~~~




UNTUK mnegubati kesedehan aku yang terjadi beberapa hari yang lalu,
i've decided to buy myself a brand new XBOX 360. Where i already usya to quite a few places, so last2 beli kat LOw yat ar.
That place boleh tahan jugak ek...crowded giler nak mampos.
haishhhh
pening pale aku.


Dont let other people crush away your dream okeh~~ i am so DEM happy~~
baru beberapa jam main, rasa cam nak muntah lak. The last time i play one of these babies is in Matriculation (bukan xbox ar, but still video games), time tu mmg best....semua siblings pon ada kat rumah...dah masuk U langsung x usik dah benda alah ni. NO TIME MA~~


N now, sejak duduk kat umah nie, feels kind a bored..Not just bored, but very2 boredddd!!!!!!!!! u know what i mean rite. At least im exercising my hand n mind wif these games ok.
Addicted sungguh teknologi ini..
huhuuhuhuu..~~~~






white one is enough for me, if i need an external, i can buy one myself.
no need to buy that black xbox k. uhuuu.

accessories will be added later on~~


p/s : sape nak join leh dtg umah yek.hikhik....

There was an error in this gadget