Monday, December 15, 2008

~holiday at Perak~

salam~~

2 days ago i went to Tambun lost WOrld at perak. eventough its not as big as AFAMOSA at Melaka, but it was a dem HOT day~~seronok mandi-manda.huahua.....
kitorang ramai gak, kak ura, edi,kak wa, ami, kak mas, abg mat, kaksu,boy, mira n then my family. tp xde org nk amik gmba because semua org nk mandi n we dont want a mistake to repeat twice rite,haha..pasni kene beli cam sony waterprove plk~~~













kitorang stay at Heritage hotel kat Ipoh. malam tu , makn2 kat dalam jusco, looks like thats the only place to shop (no offence) hehe....pastu mlm tu sesat balik hotel, nampak funfair drop by kejap- punyala ramai orang~~nth apala org IPOh ni ramai2 buat kat situ.haha.....
pastu ajak mak aku masuk rumah hantu. x seram pun, tp buat2 seramla kan.....menjerit sampai heart attact ye!!wuwuw...... (sengaja)
ni namanya ALING, burung kat rumah kak Su.dia bg lepas....hbs terbang satu rumah..dah la burung ni suke posing. DAMN FUNNY laar.... oo yeah.....ni lagi satu kes~~

DO NOT EAT THIS CHOCOLATE!!
i repeat~~ ~~DONOT EAT~~
penuh dengan ulat bersarang inside this CHOC........EWWWWW
GROSSSSSSSSS............
my mum termakan sikt.awawewewwwwww..... padahal expired date is on 2009.. its GOTTA BE THE KILANG PROSES!!SHUT DOWn MAN!!AIyoooo

-daa-

7 comments:

syamimi said...

shima, bilenye ko g lost world of tambun???aku g holiday gak kat sane aritu, 11hb 12..hehe..mcm2 bende berlaku kat aku mase tu...hehehehehe

-syim- said...

lor yeke??kalo g same lg best.ape mksd ko mcm3 benda??tell me....

syamimi said...

mase g lost world of tambun le...
hikhik...n cuti aku mmg byk atas highway je...haha...

-syim- said...

ape yg dah berlaku kat tambun?? ko ade jmpe prince charming ker??hikhik...

云南信息港游戏 said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!

淮安棋牌游戏中心 said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

-syim- said...

y should i do that??? whossss thisss???

There was an error in this gadget