Sunday, March 21, 2010

Hot ARE belon!

salamz~~



Yesterday saje je lepak2 at putrajaya tgk hot air ballon fiesta~~
n there was like Ton's of people there~~Woooahh...ramai giler manusia kt Pj. sesak2 n bazaar dia sangat la besar....!!! huu

alaaaaaaa.......sangat tak tercapai hajat!!! sob sob!

kitorng datang tenghari camtu, ingt ke, adala belon2 nye, but WTH, xdela pulak,yg ada pagi n ptg je.rest punyela lama belon tu.....smp kul 6.30 baru bkk blk! dem!
kitorng g lepak2 kat alamanda jela....pastu g blk sana arnd 5pm, x naek lg belon, blk la....seems like its gonna rain anyway! mmg pon..balik2 je terus ujan, n jalan otw kt Pj..mmg jem giler.fiuh....diorng mesti nak tgk fireworks malam tu~~ agagaggaaaaaa!!!!




Hajat x kesampaian!!!

malasla nak trn ahad lagi, sebb dah plan ngan Paj nak men boling.
ok....3 game kot maen, first round ngn Paj je, then apiz n kwn dia dtg.
so tmbh lagi 2 gem. agagaa...lenguh jugak la...tp leh je beat apiz tu...hahahaa..!!! (bange2)
=p





3 comments:

jon hafkian said...

ala....saje je kasi ko lebih markah tu.huhu....

Huda said...

aku g hari ahad, tak best pon
kate belon panas tapi panas je aku dpt
huhuhu

Syim said...

jon : hahaaa..ngaku jela weh

huda: tau xpe. sunburn AKU!!!
huaaa..

There was an error in this gadget