Saturday, January 03, 2009

kak Ina`s wedding-

salamz~~

Kak Ina nikah semalam tp sanding harini. Not a very good weather today.memang hujan lebat gile dari pagi. but sooner around 3pm camtu dah ok balik dah. Nila dia 2 sejoli. Kak Lina n abg Zeff. mmg cun lar. NO DOUBT.
Fotographer punyela byk. sampai nk ambik gmbr orang kawin pun susah. So kitorang ape lg. tangkp gmbr sendirila...muahahaa....sambil capup, diorng pun datng amik gmbr kitorng, suruh acting2. so terpaksala seketika.hehehee.....

pengapit aku nk duduk jugak...eeeeee x senonoh jgk perangai budak2 kat atas ni. dah besar2 main kawin2. Sakit pinggang aku kene duduk tegak2. malasAR...HAHAhar....damn funny lar...
Ramai lg kazen kitorang, tp diorng hilang entah ke mana. Oh well.....pastu byk lg gmbr yg HOT tp kene mtk kat abg fotographerla sebab semua org nk masuk, xde sape yg tgkp gmbr kitrng.huhuhuu. gift pun byk. Wait 4 me my fren.Ive got enough 4 everyone!! TGK aku x balik UTM semata2 nak attend my cuzin wedd tau. ni pun esok x g rumh abg Zeff nk jemput bg pihak lelaki.wuwu....


Esok saye balik UTM. had enough of this crazinest!!!penat nk tdo!!

-nitez-

3 comments:

syamimi said...

pergh...
meriahnye majlis kawen sedara ko...
ko nye turn bile lagi???
hehe
kalo da smpai mase jgn lupe inform aku ek.... =)
penting tu...

-syim- said...

kalo xde aku, x meriah jgk tu.huhuhu....
aku???hurm...belum bertemu juduh lg.sobsob!!

广西休闲游戏中心 said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!

There was an error in this gadget