Friday, September 26, 2008

saat saat terakhir di UTM...

me n Epul, kat kedai spek ...sori Lina nmpk separh je....haha
salamz...

ayat d situ cam lain macam je kan.hahahahkkk.~~

nola, actually, harini gue balik rumah!wohoo.ni pun bertungkus lumus siapkan semua asaimen yg kene htr afta raye, so that xdela kaco raye ku nanti n sopinku.hahakkkk~~~

yesterday kan, erm..actually the day b4 sebab tonite dah jumaat, so
malam rabu, kitorg makan kat luar me, lina ,elya,shah and epul.
makan kat payung Sri putri......nk dijadikan cerita.....

kitorg afta makan g jalan2 kat Dangabay, after a while tu kan, elya stat muntah2,
kitorg cam nk shoping lagi tau, siap planing nk makan2 lg tepi jeti tuh.ahak!

aduii...jahatkan, saje je xnak balik lagi..........tapi Elya muntah semakin teruk lak, asyik g toilet je, pastu last2 dia ckp dia cirit birit gak, so we know by then its food poisoining. maybe ketam yg dia asyik makn tu la, sebab ade satu ketam je, n she ate all of it!!

tp in the same sup tomyam, nthla apsal kitorg x kene, tp dia sorang je,
sian gler......lame gak, kul 1 baru we decide to go to klinik.saje je xnak balik!! hahahaa....lawak gler!

hurm...then kitorg g klinik taman u kat penawar tu, bapak arrr.........
dah hbs mintak ubat time nk byr tu, cekik darahhh..


Rm 60 beb!!!!

I REPEAT................RM60

aku x cukup duit time tu so lina kene tambhrm30 lagi.sian gle.
nanti elya bayar balik dia ckp.dono when la tu..
my fren lina ni...cute kan..ehehehheee.e........

mmg tu ar.......1st time elya camni.riso gak.
dah macam mak org dah aku rasa................tp layakkah?????
hahahahhaaa.........


tp best gakla, dah lame x jumpa adik beradik angkat nih.eheh...lepas la kerinduan ku sebelum raye.
raye nanti kene jumpa lg ni.hahahahhh.....musti~

k chow
-3.32-

No comments:

There was an error in this gadget