Sunday, September 07, 2008

help fire la plk!!

macam shit la today.

dahla kejut org pagi2 buta, like 12.30 in the morning, where everyone is nyenyak in bed!!
demmit!!!!

denagn haler lagi bunyi lagi blackout lagi!!!
fire la kunun!!!! its not the rite time man!!!


AHHHHHHH!!!!!
aku dengan lengahnye, turunla jgk, eventhough kena tukar baju seluar semua,
nak cr tudung lagi, jacket lagi...
ahhhhhhh,damn!!

untuk menambhkan lagi keadaan theres a heavy rain plk tu when we there at the padang bola dah siap berkumpul, so takes time utk suh semua bdk mask kat tgh2 k9 nih

hahahhaa

lawak kan!! its funny man,dah la puasa,
then sedar x sedar, habis pun nk dekat kul 2.30 am nii!!!!
waaaa,,,,



xleh nak tdo dah ni!!
demit!

there i said it!

AHHHH

sabar syim~~~~

-2.33am-

No comments:

There was an error in this gadget