Tuesday, June 26, 2012

car bad day~~

salamz~




hmmmm

maybe its just one of those days kan...
dah elok2 nak balik umah,
kawan col suh jumpa dia jap.... ok..i went.
otw tu... macam ada satu rasa yg tidak sedap..
pakcik teksi tu cam nk himpit2 pulak kete aku,
n x semena2, at the simpang 4, oleh kerana line x lurus..... i ter'hit' the divider. n the teksi just drove away...

flying without wings..


terlanggar divider, saya cam nak melayang dah kereta, naseb x terbalik je.
pecah sebelah tayar dan semua under under arm dia.
sampai kene panggil tow truck

unfortunately.... mmg xde simpan insuran kereta pnye no. dulu dia bg stiker xnak tampal.
huk huk... MY BAD! i know i know..
kalau x, boley panggil tow truck free free je. tu pon puas mintak discount, sebb jarak x sampai 1km pon dia punye bengkel. n dia cas 50 bucks! huh.

dah la hujan..
bateri fon xda
naseb labtop ada bateri sket, cas kat situ utk call Ila. thanks beb. my saviour!!
pastu dia bg emergency light jugak, last2 kereta dia pon mati jugak. bateri kong.
naseb baek ada brother polis tunggu kitorng...sampai ke bengkel. huhu



first time tgk orang tarik tow truck. huk huk...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diam diam jela. malas nk bgtau parents,
harap2 x sampai seribu la..
sakit gak perut nnti makan angin je. huhuhu...






4 comments:

zati embong said...

sabarlah shima.

khairulshah said...

Hope you are okay after the accident and the car had been fully repaired today-KhairulShah

jon hafkian said...

xde maknanya sampai seribu...tayar pancit je kan?

Syim said...

seribu jugak la... bukan tyr pancit je... mmg bengkok abes. xley jalan. klo tyr pancit bley tukar tyr spare je. huhuhu

There was an error in this gadget