Friday, November 21, 2008

bergumbira..~_~

remember when i said i dont have any plan??hahaaa.... turned out, minggu ni mmg byk plan, until terpaksa cancel some plan cause ada lg satu paper ma....mana boleh berpoya-poya sangat..
eseeehhh.......
petang tu kitorng ada class gathering main kayak! bukannye main kayak, main air....seriusly, basah kuyup, inside kayak tu pun penuh dengan ar.....cannot breathhh....ewww.....air kotor seh.....

ade je yang x datang join, but mostly datang, lagipun kelas kitorng ade professional kayak la...si hanis tu...tu yg semangat sikit tuh...pro kah??essseehh men....
Class dinner supposely malam tu, but ada a few problem, so kitorang buat meetingla about dinner ni, budget, how, when, game, venue...bla bla bla.....ingat xnak datang sebab nak studyla kunun..tapi Daus kate dia buat open sate pulak kat payung...orng nak belanja apa lagi..huhuuu..

keesokannye....
pagi from 10am until 12 am ade ASIMO datang (ala....yg robot Honda dlm iklan tu), but unfortunately tertidur pulak. kul 11 baru bgn.ingat nak tido sekejap je, sebab pagi tu mmg dah bgn dah...mmg pergi breakfast semuala.....tula.....last last sampai 11.45 dah habis dah. ASimo pun x keluar sampai sudah. Patutla, battery ASIMO only lasted for 1 hour. tu yang sekejap sangat tu. tapi robot lain bykla....bangga seh....semua dr FKE.huahua.......

cikgu!!
group aku...kene denda bina badan, tapi semua kering2...hancus2..
sedondon baju.kuang kuang kuang....
apsal wit????
dapat jugak tgk budak satu kelas.....bukannye selalu nih...
anyway...satu lagi paper nih.... caiyok3......rase cam panas pulak bdn nih......No no noo....i cannot be sick at a time like this. byk lagi plan ni!!! common2..
one more....one more.........

2 comments:

motomoto said...

i like the robot!

-syim- said...

what the.....
well....budak2 robot gak yg buat.kahkahkah...

There was an error in this gadget