Saturday, December 27, 2014

pindah rumah

salamz~~





sejak menjak pindah rumah ni.. banyak pulak barang lama jumpa.
erm.. my family just moved to shah alam seksyen 7.sebelah jakel je..

haritu masa kemas2 jumpa foto lama
pastu tiba2 mama jmpa diary lama saya...
i just finish reading all of it.
x sangka...aku memang suka menulis dan luahkan perasaan since sekolah menengah lagi..
sampai la masuk universiti.
pastu tup2... dah last semester nak tamatkan 4 tahun di universiti..
baru tulis diary dalam blog... until now
hehe

kelakar pulak baca....tapi rasanya ....the rest of the diary aku dah burn/ buang kot..
sebab dah x jumpa... banyak sangat rahsia about family, friends, boys and a whole lot more.
hahah

ni pon the last one yang aku jmpa..
rasa mcam nak buang jugak.. tapi ada byk muka surat kosong lg..
mungkin boleh buat buku nota kot.

pelik gila
dulu bergaduh pasal kawan,...
bergaduh pasal lelaki..
sekarang cam semua tu dah x penting dah..
im already married and inshaallah about to have my own baby soon.
insyaallah.

dah lama sgt tak tulis blog.
i miss my husband :'(
dah sebulan x jmpa... and now kene tgu sebulan lagi baru jmpa. huhu







1 comment:

Wooclip said...
This comment has been removed by a blog administrator.
There was an error in this gadget