Sunday, October 26, 2008

tourist Dari UTm...huhu....

rite afta present for the last lab friday haritu- yeyyhooo......merdeka...
around 11.30 am kitorg bertolak nak g beraya kat rumh wit kat batu Pahat.....

Drop by kat Ayer hitam jap, sebab ade org tu kan, x penah sampai lagi...hehe.........betul2 cam tourist, byk gilak ambik gambr~~~











tgk apa tu nana oiii...hehehe.......
........................................................................................................

dah sampai ruamah wit....kat JALAN KELAPA HIJAU~~~
gambar wit xde, sebab wit sibuk menolong emaknya di dapur..ngeh3.....
aksi2 hawe n syasi...harhar..









........................................................................................................

haa....ni pulak stop by at UTHM memandangkan my sis is there, cukupkan syarat, melawatla, dengan tagn kosong...hahaaa...baekknyeeee kakak nihh.....x bawak makanan pon..!!!














on the right : me n dylla- kawan time skul dulu~~

the left : nana n friends -kawan sekolh gakz~~

tourist from UTM to UTHM.....peh...hahahaa...
dalam UTM pun x penah ambik gambar camneh..huhuuu......


hawe n i












..................................
last2 g JB tgk movie......ade org tu kan merajuk..sampai xnak cakap all the way g CS..sori beb if there is any wrong in the word and act. x berniat pun.huhu :p










aksi aksi comel hawa n syasyi..huhu...

kitorg tgk citer TROPIC THUNDER~~~aduiii kering gusi tgk citer tu..lawak bodoh betolla dah la Ben Stiller yg jadi hero nye...x boleh bla......huhu...

rite afta tgk movie kat CS time ni......1st time balik lewat dari JB around 12.30am..waaaaaa
seram2...n FYI, we were lost for a while trying to find we we parked our car..haaaa....berapa kali pusing ntah...scary movie night betolla...dem! xde org ingat pulak tu no tempat parking kete......huh...ni pun dah berapa kali lalai dah...beringatla pasni....:p

final year is a gud time 2 explore~~~afta this not sure boleh lg ke x buat aksi yg gilak2 camnih kan~~so y not do it now~~~



-peace-

3 comments:

dylla said...

nasib bek kain batik x nmpk dlm pic tu..kalau x......
hehehe..dtg la melawat uthm lg len kali ek (even utm jauh lg gempak...wekkkk)

Anonymous said...

hoho..manenye gmbr klang..xde pon..tp pi melawat tmpt die..kuangkuangkuang..theres my pic up there...!

-syim- said...

nmpk kain batik lagi cun..tp xnkla capupkan ko sgt..hehehe...insyaallah..

There was an error in this gadget