Sunday, January 16, 2011

tentang kematian....

salam~



semalam baru balik dari johor...
Bos suh g site ari jumaat - so nak xnak kene gerak dr KL mlm kamis tu.
D wadehel...........dia suh aku g sorang2. hurm........aku xtawla nk buat cane.nk melawan salah, nk say no pon salah.......las2 kawan aku jugak yg teman *thanksss lini***** amik MC semata2 nak teman aku drive.huhu *terharu*
kalo dia xde pon, i still have to go alone~~uhu


so.......pegi mlm, around 9pm,
kami dikejutkan dengan berita tgh2 mlm tu.......one of our ofismate - Kak Kat.....
dia meninggal dunia.Innalillah~
She was one of our close fren jugak la...........kak Kakt bahagian IT, so cam kalo d masalah dengan labtop, or PC, nak install apa2, mesti aku dan yg len2 akan menyusahkan dia....dia adalah sebaik-baik manusia. sangat terasa jugkla bila dia xda......n x sempat tgk keadaan ofis camne, mesti cam berkabung..sebb aku g site ari jumaat..n esok kite tgkla camne.
jenazah dia pon dah selamat dekebumikan kt Kelantan....
Al-Fatihah utk dia...............terkilan gak sebb baru 2 hari dia masuk wad, dah jadi camni, x sempt nk ziarah.....n was about to get married this coming chinese nwe year.....*sangat sedey okeh!


Ya Allah, kalaula nyawaku ditarik awal..........aku harap.........biarlah dlm keadaan yg baik2 di hari yg baik2.....dengan amalan yg x seberapa ini, sedikit sebyk dharap dptla membantu d alam barzakh nanti........

.......

...

.

.


hmmmmmmmmmmmm......
kat johor, aku jmpa, elya, wani, lina, jijh..singh umah wani jap.pastu tido kat umah lina......*thx dear for the hospitality*****........... muah =*
x sempat nak lama2, sebb have to get back quick....ada kerja yg perlu disettlekan.uhuk3.lgpon lini pon nk balik awal kan. x syok plk t.ehee =)

*anywayyy~~ i have fun! dah lama x jmpa korang.ehe.
insyaallah dtg lagi johor.....ley lama2 sket.


=)





wsalam

2 comments:

emam said...

oih...jumpa antu x?

Syim said...

hahahaaa.. seb bek la x...
pasang lagu nasyid, ada zikir2 sket.
ihik =)

There was an error in this gadget