Wednesday, February 03, 2010

Changing of plan

salamz~~~




hye! macam a lot of things has been happening je this week.
adoiii.....pening2.

SO...AFTER dah semangat2 nak pindah Kmemn ni nex wik, (x sign lagi ni)
Then g jumpa bos jap nak bincang2 cane....





i : bos cane bos......apa status saya nih?

bos : u nak keje kat Melaka x? ada projek baru kat situ
i hantar kat situ jela.

i : huh? abis tu camne kat kemaman tu??

bos : x jadi la yang tu. kat Melaka ni lagi baru. awak boleh belaja byk sikit

i : errrr.......tapi kat situ xde branch kita kan?

bos : aah. awak dok kat site je. nak x ni? kalo nk saya bagi ni

i : offer letter ni cane bos? dah sign dah ni

bos : xpe2, saya leh cancel je tu....

i : bile tu bos nak kene g?

bos : dlm bln 3, sekrang awak duk sini dulu.

i : baeklaaaaaaaa (senyum2)






suke suke ati je campak2 aku.................
xpela. Dekat sikit ngn umah
aku masih muda dan kuat dan single.......biala x kisahla
nak bawak diri jugak~~~ Insyaallah i will survive!!
eheheheee...

jgn x jadi gak udahla. kang ade jugak perempuan yg ngamok kat opis tu nanti.
hak hak hakkk~~



so anyone live in Melaka x?? nak sewa umah ni....



1 comment:

Syim said...

siannye xde komen dr kwn2.

mksdnya susahla nk cr
umh sewa nanti.

hurmppp!!!

There was an error in this gadget