Sunday, January 31, 2010

Tayar keretaku pancit =(


salamz~~

Ok. That time i was on my way to KL centre. then suddenly, brother kat situ tegur tayar keretaku pancitt. aku pon cam " hah yeke yeke..cane ni...aaaaaHHHHHHH"
Thank god that time Nurlin was with me. n she was so damn cool bout all this, n i was freaking out!!! haahahaa..lucu bangat.
N then dia suh aku parking, then bg signal emergency tu.heheee..lupa apa nk buat next.

Then, ada cina cute tu dtg tolong, eventough he's wrong bout the clockwise thingi....tetap cumel kan Lyn.hehee.. (gatal jap) . Then ada pakcik pulak dtg tulun coz he saw the chinese guy tu slh tukar tyar. Nthen ada lagi sorang chinese guy dtg tlg. Terima kasih korang, sebb memudahkan kerja saya. saya hanya tunggu kat situ n memerhati je...kih kih kih...

Fiuh. sempat lagi drive sampai ke Serdang guna spare part tyre, sebb syira ada kat situ, so guna kereta syira jela. thx beb sebab ko berani drive .hehehe..

g makan2 je n karok was the plan. n then tibe2 je Syira ajak g waterfall.aku ingatke fountain mana, rupanye2 mmg waterfall..byk jgk eih waterfall kat situ, but kitorng g kat sg.congkak. cam besss je mandi2 kalo bAWAK BAJU niii..!!! haippp!!!! rugi2. nak g lagila nanti.wehuuuuuu

so.balik malam jugakla.drive slow2 juga spare tyre.dem. boleh sesat pulak tu ikut highway Putrajaya.Astagfirullah.....sabar jela.

Anyway.we had a BLAST!!




Anyway tadi tukar tyre ingat nak tampal je. But unfortunally kene tukar abis coz koyak.baru aku ingat aku ade terlanggar divider time isi minyak.Opppsss!!! dah abis dekat RM400 jugak la, + aligmnt + stability.

erk erk
erk
erk



2 comments:

mrs aiman said...

waaa xnk pancit2..da byk kali mmpi kete pancit..fobia btul!!

len kali bwak kete elok2..ad ke divider yg sebesar2 alam leh g lnggr..aishh..

Syim said...

hahahaaa....

kali ni bukan mimpi. tapi betul2 la cik aiman.

tula.ngeri. tapi seb bek ramai tulun.
kami ni nmpk sgt xreti.
ekekekeee

There was an error in this gadget