Sunday, November 22, 2009

Bergayut Atas pokok selama 3 jam!!!

salamz~~~~


Semalam Adalah hari terbahekk~~~~
kami seramai 10 orng g buat aksi Extreme d Skytrex d Shah Alam.
Challenges Activity sebyk 27 pitstop selama 3 jam~~...ngeee..skt tgn woo ok.!

First2 sampai tu kan, xtau nk g mana, nk warm up cane ek, dahla ade 30 min je, last2 buat je la aksi kanak2 d tgh2 jalan tu..eheheeeee... nak naek kt atas tu ada bus yg mengambil, kalo nk jaln leh gak, tapi x larat kut sebb 3km nak naek atas bukt.. No nooo.. no me!!
heheee..

Pastu atas bus pon leh gedik2 lagi..auw!~~~ ter spontaneously angkt tgn kt mamat cute tgh cycling,upsss...pastu dia lmbai blk, n kwn2 semua nmpk, n ejek2.cesss!!!!

Sampai d sana, ada briefing, n mny more la. Then time pakai safety belt pon cam terus cop kt abg cute kt stu. auww~~~member2 nmpk diorng gelak2 n snap2.cess!!!2x dah kena...iskk...

mmg sangat neves tau, de fist flying fox tu..takut sgt2, sebb dah lama x buat aksi2 sebegini.
masa training siap let go tgn. (berlagak sungguh)
2nd flying fox, cam dah berani sikit la, so memandangkan sy pegng camera, nak tryla buat aksi2 sambil mengambil video diri sendiri masa tgh fly.......heheee..mmg xleh lupa la...*(ok dia pusing smp 360degree) mmg syok giler, sedar2 dah smp kt pitstop n ade satu brother tu kt situ jaga, n x sempat nk Grabb Talii!!!!!!!! n then tali tu dia undur balik, sampai kt tgh2,....aaaHHhhhhhhh malu2!!! naseb xde orng nmpk kecuali Am. iskkk!!!!
Pastu brother tu terpaksa la ambil orng kt tgh2 tu, sambil sengih2..isk3..!!!

pastu menjerit2 kt Am..malu2....!!!!
Tgk2, dia pon sama stail, terundur balik..isk3......buat Malu je Am nih..haishhh...
lalalalaa~~~~

Nak akhir pitstop pon, cam borak2 ngn satu brother kt situ pon kene ejek jugak!!haishhhh~~xleh nmpk orng senng la mereka ini.. Am pon satu, dia leh jerit kat Apek belakang tu sebb diorng cam semnagt skit. kui3...lawak3!!!


KAMI
saya d belakang flying fox!
mereka d sana~~
weeeehuuuu~~~~~


Alhamdulillah, cuaca sangat elok...!!! n cuma drizling sikit2 je.
Mmg berbaloi.!!!! u guys should try it okeh!
wuhuuuuuuu!!!


No comments:

There was an error in this gadget