Saturday, August 01, 2009

Musim sakit agaknya~~~

salamz~~



yeah..still sick. x larat nak g memana.

Yesterday g klinik. kerek giler doctor tu. siap jeling2 lagi..Arrgghhhhhhh.....ingat aku ni buat2 sakit ke>adoiiii!!!! mesti dia fedap kot, ramai sngt patient jumpa dia sebab tkt kene jgnkit H1N1 tu. aku kalo batuk mmg lama nk cure sikit. but my mum yg beria suh g klinik tu. g jela. takut gak kalo kene penyakit "ituu".......n aku just normal flu je.lalalaaaaa~~~~ ;p


Semalm jgk after class g PC Fair kt KLCC. xdela semeriah dulu time aku beli labtop dulu tu.mmg happening giler2.mayb sebab ari Jumaat kot.xda mood sgtla. yela....elaun pun x masuk lagi, ada hati pulak tu nk g PC fair. Nasib bek xda duit. If i got pun, i'm just going to spend it anyway.
I feel like buying MP5. It's so cute la that day n also not that expensive. RM199. ok watttt???
pastu nk beli beg laptob jugak. then nak tukar modem broadband, pastu nk beli camera lagi .huahuahuaaa....................last2 aku kuar PC fair dengan tangan kosong. SO proud of myself.ehe ....lalalalaaaa.. ;(


hurm...........harap2 elaun msk next wik. hahahaaaaa...........
jimat wei jimatt!!!!!



and i bet my interview result will come out next wik. cuak giler. kalo dapat camne???
aku kompius jugak nie. bukan xmo kerja, but just that im in this training, so should i finish this first or accept it.hahaha...belum dapat lagi dah berangan. tolongla. ;p








ok nk sambg tgk vertical limit.
daaa~~~

No comments:

There was an error in this gadget