Sunday, April 12, 2009

2MORoW presentation FYP (berdebar-debar)

salamzz~~~


ESOK!!

PENENTU MASA DEPANKU.....

HOPE EVERYTHING WILL GO SMOOTHLY AS PLANNED..... ;))

Tadi kan.......nak story sket nih...
g rumah Kak dee....
tetiba ada husband dia plk. Adui..sogan den. Kesian Kak dee asyik kene layan aku ja...
Dah tu...mmg dia tolong i buat superimposed semua.
becoz my result SUCKS like HEll....
aku pun x sure dah nak otter camna.
Dr Fuad plk, aku msg 4 kali x bls....dia pun malas nk layan aku ni agaknya.
Tapi baru td dia hantr emel, cakp slide good. N gud Luck.
terharu jap.....tapi geram gak sebab x balas msg gue.
Apa2 pun esok la nk tau OK or KO!
tadi makan sup tulang kat rumah Kak dee....best bangat.
ni yang rasa nk g selalu nih..hahahaaa...
anak dia marah aku nk blk tadi. pastu cam nk nanges plk. sian......kah kah kah
(lakonan semata-mata) ...........
layan kan aja.....


mAY ALLAH bless me n all my frends.
really need that LUck.
seems like a last minute result...n so poor of time management. ;(





chow dulu. preparing.........

4 comments:

amree said...

gud luck..

i know u can do it...

xsia2 tdoq pas subuh...

hahaha

muaz said...

gud luck..
Dr fuad bukan xmo balas msj...
dye segan ngn ko shima..hahaha

-syim- said...

segan ape...
tiap2 ari col aku...tp semlm ja dia xmo layan dah. dah fedap agaknye. hak hakkk..

thx......
haishhh...2.30pm nk pezent ni.
sempt lg men blog.
huhuu....

Faruq said...

so, how was the presentation? hope everything went well..

There was an error in this gadget