Sunday, May 03, 2009

Terfikir- fikir sejenak.......(?_?)

salamz....




Meja tengah sarat dengan nota-nota n pas year utk final yg terakhir kt UTM-FKE ni.
Tapi cam xley nak masuk pulak......agaknya perut tgh lapar kot. ataupun kawan2 aku dtg bawak majalah cleo tadi. pastu suruh pilih jejaka2 yg HOT pulak tu...errrrrr.........nak jodohkan aku pun agak2 ar...kuang3.......



Sebenarnya aku tgh takut memikirkan masa depan
draft tesis x dpt lagi. kalo kene reject camana?? risonya..
camana dengan kerja???
interview pun xda yg panggil lg nih....risoo gak.
tapi...kalo boleh xnakla keje cpt2 sgt. nk lek2 lu. nak amik vacation!!
n soalan cepumas dr semua orng....
bile ko nk berpunya?....u? single?? aku x percaya......<--aduii
yela2......kalo ade jodoh x kemana. sabarla....*lalalalaaaa*
tapi..kalo boleh....nk dpt keje.
nak duk rumah sewa sendiri.
xnak duk ngn mak ayah......sebab nk bg duit kat diorng gak~~uhuu~~
riso ngn ekonomi negara.
riso ngn politik negara.....yg x habis2.... :(
risso ngn masalah negara.....walopun kita ada PM utk take care of that.....
aku nk riso gak....sukeeeee~~~~kih kih.....
riso ngn masa depan....

rasa haru nk tinggalkan kawan2...x sanggup!!
pasni kalo ade gossip yg hot2 kat sapa aku nk citer?
aaaaa........


*gambar kelas yg tgh bergumbira*




nk update blog byk2...
nak main fb banyak2..
agak2 nanti kat rumah aku ade ms ke nk buat bende2 nih??kuang3....
nk mkn megila =p lapo =p

3 comments:

emam said...

la..
x berpunya lg ke???
nanti sy khabarkan pada muaz

ehehe

-syim- said...

eih..apa nih.. apa nih...
*kompius*

amree said...

muaz nk y dahi licin jah
pntg junior comey2 skit
hahah sowie muaz

There was an error in this gadget